Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

vineri, 16 aprilie 2010

I kill you!

Mi se pare ciudat faptul ca,la cata tehnologie si inteligenta,fie ea si artificiala,exista in lume la ora actuala,la cate organizatii si la cati banii investiti,nimeni nu stie unde se ascunde Osama bin Laden!
Asta il face,pe langa cel mai cautat om,si cel mai destept,strategic chiar!
Cum naiba sa te lauzi cu tot felul de descoperiri si capturi,reusite a unor grupari teroriste,dar cand vine vorba de un om sa nu ai nici cea mai mica idee unde ii?!?
Se pare ca noua "arma" a marelui conducator e chiar internetul!
Cine ar fi zis ca Osama are cont pe unul din site-urile de profil social??!!?
Autentic sau nu,contul,adresat militantilor islamici,unde erau postate tot felul de mesaje si video-uri,a atras peste 1000 de extremisti intr-o luna...ca apoi s-au desteptat "securisti" si l-au inchis!Le-o trebuit o luna sa il descopere si sa ia masuri!!!!Vai s-amar!Ca sa vezi cata securitate si cat de filtrate sunt anumite chestii pe internet!
Eu,in schimb,daca as posta ceva indecent sau ofensator,sau cu un anumit mesaj,imediat mi-ar inchide,bloca accesul,sterge mesajul si inunda monitoru' cu tot felul de avertismente!
Dar nu,tre' sa fii Osama ca sa ai parte de tratament special,de V.I.P!!!
Si cum sa nu ii mearga lui bine in munti,sau pe unde s-o ascunde cand are acces la net si tot felu' de gadget-uri?!Cred ca el ii adeptul muncii la domiciliu!Sta comod in fotoliul lui si chat-uieste de zor,mai posteaza ceva din cand in cand,o video conferinta daca ii "in the mood"...si gata ii norma!
Apoi vin si rezultatele...numa auzi la stiri de inca un atentat cu bomba,de inca un adept care s-a sacrificat pentru convingerile lui si pentru promisiunile profetului!
 Cat de nesatisfacut tre' sa fi fost oare incat sa spere ca va avea parte de fecioare cu ochii negri numai pentru el?!la cati s-au sinucis pentru acelasi vis,ar fi bine ca Allah sa fie acoperit in ceea ce priveste numarul virginelor!da' am auzit de idioti care s-au omorat din plictiseala,pentru mai putin,deci...

Si totusi,faptul ce il apreciez la ei ii credinta in sine!cred cu desavarsire in ceva,desi gresit,sunt gata sa se sacrifice pentru asta!
Iti trebuie o tarie aparte sa faci asa ceva...tarie pe care Osama se pare ca nu o are,stie el ce stie,altfel,si-ar fi zburat creierii demult,sau ar fi fost chiar el pilotul unui avion,fiind astfel,un exemplu si ajungand chiar un martir pentru poporul lui!
Cred ca are alte asteptari de la viata de apoi...ca de fecioare si feciori are parte aci pe pamant...orbiti si drogati saracii,ar face orice pentru el,ii indeplinesc orice dorinta,fantezie...asa ca...Allah  tre' sa treaca la plan B,sa vina cu ceva mai provocator,cu o optiune care sa-l faca pe bin Laden sa-si activeze singur timer-ul la bomba!











 

Un comentariu:

Csaba spunea...

Corect..inca un "post" fain..ai atins un exemplu foarte convingator..eu sunt convins ca defapt Osama Bin Laden nu exista..e doar o legenda prin care populatia planetei este controlat, tinut in teama..dar totusi multi au taria de a se sacrifica pentru temerile lor..ma intreb oare o fac din frica sau numa pentru ca stiu ei cu ceva mai mult decat restu..
Probabil ar trebui sa luam exemplu de la ei..de la convingerile lor ca pentru anumite lucruri merita sa te sacrifici probabil astfel "we cand make the world a better place"..