Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

miercuri, 21 iulie 2010

What you see is what you get!


Nu demult faceam referire la faptul ca din ce in ce mai multe persoane isi arata starea de spirit si/sau isi impartasesc "feeling-urile" pe tot felul de profiles sau statusuri...ii vezi profilu'/statusu' si stii cum,ce,cu cine,cand,unde...etc!
Si,tot atunci,ziceam cum ca le-ar fi greu sa comunice,sa isi impartaseasca trairile si sentimentele in real life,dar nu mi-o trecut prin cap,ca o fac intr-un mod,desi indirect,fffoarte direct!
Chestia asta a trecut dincolo de lumea virtualului si o vezi pe strada din ce in ce mai des,nush daca ii un nou trend,nu ca as fi la zi cu noile tendinte in ceea ce priveste fashionu' dar,is multi care isi trag cate un tricou cu cate un mesaj de iti ramane,vrei nu vrei,imprimat in memorie!
Nu stiu daca toti o fac intr-un mod constient,adica nah,daca toti stiu ce scrie,ce mesaj transmit,ce inseamna inscriptia de pe haina lor(nenea cu tricoul inscriptionat "I f**k on the first date" nu cred ca stia ce poarta atunci cand isi cauta job la "Bursa Locurilor De Munca"-sau tocmai aia era ideea:))cauta un "job" anume)dar si care o fac intr-un mod constient o fac cu mandrie!
Pot sa zic ca mi se pare o chestie adaptata la vremurile in care traim...totul ii pe fuga,timpul ii pretios,si,in plus,vorba multa,saracia omului!
Ce atata vrajeala,lugu-lugu si alea alea!Direct frate!
Pe fata,sau pe spate,depinde cat de disperat esti,sau ce impact vrei sa faci,iti scrii ofu' sau din contra,te lauzi cu ce ai mai "de valoare" sa stie lumea ca te tine si ai cu ce!!Pentru dummies,blonde exista si sageti!!:))))
Tin sa specific ca tricourile si tzoalele inscriptionate cat casa cu "Puta Madre,Armani,Versace..etc" nu intra in categoria lucrurilor cu care sa te lauzi,cu care te poti mandri!Ai haine de firma,bravo tie,da' nu fi taran,dom'le!
Si-n plus,macar de ai fi platit pentru publicitatea pe care le-o faci firmelor respecitve!Asa te-as mai intelege,ca nah,in vremuri de criza...faci si tu ce poti sa iasa banu'!
Dar,nu asta era ideea!Ideea e ca poti purta si haine "no name" si haine "de firma"tu alegi,mesajul de pe ele ii baza!Poti spune multe rezumandu-te la cateva cuvinte sau imagini!Pare superficial,da!Si totusi...!
In general,nu tin cont de ce se poarta,sau ce ii la moda,i'm not into that,ma imbrac in functie de cum ma simt,de starea de spirit,imprejurari,etc,ce ii fain amu ii ca pot sa si "afisez" toate astea!
Nu ca inainte n-as fi vrut,dar rar gaseai un tricou cu un mesaj funny,sau care sa te reprezinte!
Acum,se fac bani frumosi din afaceti de genu'!Si nu numai firmele de profil au de castigat,pana si bancile au trecut la personalizat carduri,atat de mult s-a extins dorinta pentru afirmare!
Pentru o suma modesta,poti sa iti tunninghezi cardu' de nu ti-l mai recunosti!
La fel,daca esti timid,poti fi mai direct decat ai fi crezut vreodata doar imbracand un tricou cu mesajul potrivit!
Tot ce iti trebuie e sa ai inspiratie!Da' stai!Au altii si pentru tine,daca ii cazu'!

Asadar,exprimarea sentimentelor,trairilor si ofurilor in stilul clasic,traditional iti da batai de cap?Adapteaza-te!
Fii creativ!Fii original!Fii TU fara retineri!
Well...asta nu iti da dreptul sa fii taran,badaran,etc!Si daca esti,atunci afiseaza-te in alta parte!

Se spune ca poti schimba ziua unui om cu un zambet!
Nu ii neaparat sa ii zambesti tu,sa nu zica ca ai scapat de la 6,ca zambesti,aparent,fara motiv,sau mai stiu io cum iti interpreteaza zambetu' si nu te mai scapi de persoana aia apoi :))))ii destul sa il faci pe om sa zambeasca printr-un mod mai eficient:purtand un tricou,sau mai stiu io ce articol vestimentar,cu o inscriptie hazlie,motivationala sau chiar indrazneata!
Nici nu realizezi ce impact are!Asupra ta,in primul rand,si apoi,a celor din jurul tau!

A da,si nu uita,
vorba:"nu haina il face pe om"e inca valabila!

Nu haina,da' mesajul,da!
;)

2 comentarii:

KNY spunea...

Draga Andreea,

Corect!....

Din toate punctele de vedere ai dreptate !

Csaba spunea...

"nu haina il face pe om, da mesaju, da"

nu as putea fi mai mult deacord cu tine in ceea ce priveste ce zici aici!
Tind sa cred, chiar daca nu haina il face pe om, de multe ori il ajuta sa fie confident, mult mai increzator in sine. Ajuta enorm sa te simti bine in ceea ce esti imbracat.
Mai bine de atat nici nush daca se poate scrie, "nu haina face pe om, dar mesaju, da! " Felicitari inca odata!