Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

joi, 29 iulie 2010

Don't worry...be smart!

Banuiesc ca fiecare dintre noi am avut parte de  zile mai bune si de zile mai...putin bune,sa zicem asa!
Ei bine,nimic nou in asta,nu?Asta-i viata!Adevarat!
Si totusi,asa naspa ii cand dupa o noapte nedormita,ba ai fost la lucru,ba in oras,mai putin conteaza lucrul asta,esti rupt oricum,si dimineata ai dormi si tu,dar dormi putin ca se gaseste tare "harnic" in bloc sa dea gauri in pereti sau sa-si mute mobila!Fix atunci!Da' isi face treaba cu atata perseverenta...sa fie sigur ca te-a trezit!
Si,cum ai putea sa dormi,cand iti vibreaza si creieru' in cap de la burghiu' ala nenorocit,ca sa nu mai zic de "seisme"!?!
Ideea ii ca esti treaz!Si,daca tot te-ai trezit,cu fata la cearceaf,cum era de inteles,te gandesti sa faci si tu cate una,alta prin casa...nu stiu daca mai trebuia specificat ca vremea parca vrea sa iti accentueze starea naspa cu care te-ai trezit,nu ii loc de iesit sau facut ceva p-afara la ce ploaie ii!
Macar de ai zice ca ii ploaie de vara(inca ii vara!!!)da' zici ca ii timp de-ala mohorat de toamna!Foarte deprimant,oricum!
Credeai ca totul se opreste aici?!Hmmm,think again,my friend!
Chestiile astea vin asa "la pachet","all-inclusive"!Un intreg lant de faze gen"n-ai avut noroc"!!!
Nu ii destul ca ai avut parte de toate cele mai sus mentionate,dar iti mai complici si tu existenta!
Ignori toate semnele ca ai o zi de toata......si te pui sa faci tot felu' si cat mai multe,numai sa stii ca ai si tu control asupra unor chestii,sa iti faci tu restul zilei cum vrei tu,ha!?!Aham,right...poate altadata,ca azi...well,azi ii "one of those days" cand nu tu faci cartile si indiferent ce ai face,totul iese asa cum ii sa iasa,oricum,numa asa cum te asteptai/vroiai tu,nu!
Da' eu,incapatanata de felu' meu,nu ma las asa,cu una ,cu doua,doar am planuri mari...imi beau laptele cu cafea :) si ma apuc de treaba:pun haine la spalat,si ma apuc de facut mancare(nota informativa,apropo)...toate bune si frumoase,numa' ca "socoteala de acas nu se potiveste cu cea ...de la Apa-Canal"!
Nu era destul ca jumate din cartier nu are apa calda aproape o luna de zile,deja is calita la cate dusuri cu apa rece am facut,da' se trezesc ei sa iti opreasca si apa rece fix cand tu esti cu mancare pe foc!sa nu mai zic de masina-n functiune!Hai ca masina se opreste singura,da' cu mancarea ce faci?Ca fix atunci cand iti trebuie  apa,ia de unde nu ii!
Iti amintesti ca mai ai ceva apa plata prin frigider,si te grabesti sa il deschizi,ca ti se arde mancarea,dar SURPRIZA!!!Singurul flacon cu apa ce il mai ai p-acol ii aproape gol!N-ai fi zis!Pana atunci nu stiai cum sa le inghesui sa le tii la rece si amu....!!!Sa nu tampesti apoi?!

Dar,cum ziceam,asta ii viata...si viata te invata!
Unul dintre lucrurile la care m-am gandit dupa toate astea a fost:"ce mult conteaza,ce impact au unele lucruri,aparent banale,comune asupra noastra si cat de neputinciosi,vulnerabili suntem in astfel de momente"!
Nu mai zic cat de caraghiosi aratam!:))Depinde amu si de imprejurari,de momentele respective!

Si,totusi,n-ai ce face decat sa astepti si sa accepti ca unele lucruri nu le poti controla,se intampla pur si simplu,nu depind de tine,tot ce poti sa faci e sa fii precaut,la nevoie sa stii sa treci peste,sa te adaptezi la situatia respectiva si,nu in ultimul rand,sa nu te stresezi!Uneori,de cele mai multe ori,chiar nu are rost!

Gandeste pozitiv si vezi si partea comica a lucrurilor!

Remember the song?Well,sing with me,baby!:)
 ...'cause " when you worry you make it double
               Don't worry,beeeee hhhhaaaappppyyyy "!!!


Be happy now!:*

4 comentarii:

Anonim spunea...

aaaaa...am citit numa pana la apa-canal..masina de spalat...aaaaa...still alive??
gtg to bad...revin maine :D

Csaba spunea...

Draga Andreea (alias Fata)...bine zici unii au si zile din astea mai naspa, dar uite altii se pot amuza de minune. Acuma sincer trebuie sa iti spun ca mie mi-a placut totul cum ai scris pentru ca am ras in hohote..lumea din jurul meu se uita daca ma simt bine :)):D (mentionez sunt la lucru ) Da serios, cunosc senzatia, si sunt sigur ca avem cu totii astfel de zile..dar macar sa le spunem..povestim ca poate facem pe altcineva sa rada..:))
Mersi, chiar simteam nevoia sa rad o tura..te-am pupat..keep it up, tomorrow the sun will shine again! :P

Anonim spunea...

In ultimele vremuri numa ghinion dupa ghinion imi vine pe cap ... deci credema stiu despre ce vorbesti nu pot dormi pt ca cineva sigur face ceva in apropiere de apartament sau de exemplu m`a trezeam in careva zi shi mio puscat o vena in picior adik in deget da am simtit dupaia iar spatele mio puscat etc etc etc ... deci credema ca stiu despre ce vorbesti:)

Anonim spunea...

cunosc sentimentul, dar ai reusit sa il prezinti cum nu se poate mai rau. e grav oricum ce se intampla dar vei avea zile mai bune. ai scris bine la sfarsit "don't wory be happy" pt ca asa si e. nu te poti lasa atinsa de chestiile astea minore. ur strong girl!