Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

luni, 2 mai 2011

Finally??!??

Mare mi-a fost mirarea cand am citit dimineata ca "Osama bin Laden a fost ucis"!
De unde pana unde?!?
Adica nu mi-a venit sa cred!si inca nu pot sa cred...privesc cu suspiciune aceasta stire data de catre presedintele american...le-au trebuit 10 ani sa il caute,sa il gaseasca si sa il omoare!
Bineinteles ca am vrut sa ma documentez mai mult,am vrut sa vad poze,video-uri care sa dovedeasca cele anuntate atat de "modest" si "oficial".
Nu stiu,sincer,ce sa zic,ce sa cred...se pare ca acesta a fost impuscat in cap de catre fortele americane intr-o operatiune lansata la ordinele presedintelui,in urma unor informatii furnizate in/din luna august despre posibila ascunzatoare a liderului al-Qaida...am vazut prea multe filme in care se faceau tot felul de inscenari,tot felul de teste si se musamalizau lucruri la nivel inalt,stiu ca sunt doar filme,dar si acestea se bazeaza pe chestii adevarate,pe "scenarii" din viata reala...de ce nu ar fi si aceasta stire o parte dintr-un scenariu facut de catre mai marii lumii in lupta pentru suprematie?!
Din moment ce l-au track-uit in august,de ce nu au actionat atunci?Inteleg ca au vrut probabil sa fie siguri,sa gaseasca momentul oportun pentru a actiona,etc...de ce tocmai acum,dupa atatea luni?!?Adica s-au pregatit atata vreme pentru ceva pe care sa il numeasca apoi "a brief firefight"??!!!??
Mi se pare ciudat ca declaratia lui Obama vine,asa,pe nepusa masa...dupa cutremurul din Japonia,nunta regala din Anglia,nimeni nu mai avea privirea atintita spre SUA,ca si cum toata atentia lumii se concentra asupra oricaror altor evenimente,mai mult sau mai putin insemnate,uitand astfel de "suverana lumii"(chestie de publicitate-o publicitate agresiva,socanta chiar).
Oricum,cert e ca majoritatea oamenilor cred si sarbatoresc aceasta veste!Cei care nu sunt adeptii defunctului,cel putin!
Eu mai am inca nelamuriri...il credeam mai destept pe Osama...era unul din "most wanted fugitive"...sa inteleg ca s-ar fi saturat de ascunzatoarea lui din munti si s-ar fi mutat,impreuna cu cea mai tanara dintre sotii,intr-o statiune de lux aflata in apropierea capitalei Pakistanului?!?sa fie vorba de neglijenta sau prostie din partea lui?!
Hai sa fim seriosi,cine ar fi renuntat la un asemenea titlu,dupa atata vreme,ca sa devina o tinta sigura?!
Sa fi facut bin Laden vreo intelegere cu Allah in ceea ce priveste numarul virginelor care-l asteapta in cealalta viata?(vezi postarea"I kill you" din aprilie 2010 ;p )
Mai in gluma,mai in serios,sunt multe intrebari de genul acesta...recent am aflat ca fotografia care a fost publicata cu Osama bin Laden ucis nu era autentica(mda!)...apoi ca defunctul a fost scufundat in mare,intr-un loc neprecizat(oare de ce?!?)conform traditiei islamice,desi aceasta traditie cere ca inhumarea sa se faca in pamant,fara sicriu...si,in plus,sunt multe lucruri declarate ca apoi sa fie reformulate,modificate,etc...si toate acestea mi se par ciudate,suspecte!
Se pare ca nu si-au invatat toti bine "rolul",deci,ramane de vazut cum or sa evolueze lucrurile...strategia abia incepe! ;)