Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

miercuri, 27 octombrie 2010

Go green,girl!

Am ras bine dimineata cand am vazut cat de grijulii sunt autoritatile spaniole cu prostituatele lor.
Cica "fetele" sunt obligate sa poarte veste reflectorizante cat timp sunt pe "traseu"!
Acestea reprezinta un pericol pentru soferi pe timpul noptii si din acest motiv s-a luat aceasta masura!
Deci...wow!Nici nu stiu de unde si cu ce sa incep!
Imaginatia mea bolnava a luat-o razna!
Eu una nu am auzit pana amu de vreun accident provocat de vreo pupaza/cucuvea de-asta...si,in plus,cred ca au "protectia muncii" facuta...cred ca is experte in a stii cum si pe unde pot sa traverseze,sau pe ce parte a carosabilului tre' sa circule/defileze.
Cat despre soferi,sau asa-zisii clienti,la fel si ei...stiu cum sa nu le ia pe sus,ci doar sus!
Deci nu vad unde ii pericolul aici...din punct de vedere rutier vorbind!
In rest,toti sunt,mai mult,sau mai putin constienti,la ce fel de "pericole" se expun!
Oricum,legea ii lege,deci fetele o sa trebuiasca sa se acopere cu acea vesta,sau sa si-o asorteze cu restul vestimentatiei,in cel mai bun caz,cizmele si chilotii!
La cate fantezii sexuale au unii,de ce nu ar avea si una ce implica vesta reflectorizanta,nu?!
Maine,poimaine o sa gasesti si in sex-shop-uri articole de genu'...noul trend!
Si,in plus,madamele pot sa se bucure ca vor deveni mai "vizibile" in ochii tuturor!N-o s-ai cum sa nu le vezi...soselele vor fi "luminate" pe tot parcursul anului,nu numai in perioada sarbatorilor de iarna!
Pentru cei carora le-am starnit poftele,sper ca realizati ca vorbeam de strazile din Spania,nu?!
La noi nu s-a legalizat prostitutia,dar,totusi,ea defileaza pe strada!Fara vesta reflectorizanta,ce-i drept!
Dar,la cat de inventivi ii stiu eu pe romani,o sa improvizeze si o sa isi traiasca fanteziile imprumutandu-le fetelor vesta din dotare!
Asadar,nu trebuie sa mergeti  pana in Spania...pentru ce?!ca oricum,marfa scoasa la podus ii "made in Romania"deci...

Si aici mi-a cam pierit pofta de ras...nu vreau sa judec,sau sa insist asupra faptului,dar se pare ca Europa,si nu numai,a fost invadata de fufele de la noi din tara,lucru nu foarte laudabil.

Se fac tot felul de campanii,in ultima vreme,si tot felul de prezentari cu privire la traficul de fiinte umane(mai sunt si unele care pot fi considerate victime-ale naivitatii,prostiei,saraciei)si ii chiar pozitiv lucrul asta,cel putin se incearca sa sa faca ceva in privinta asta,tinand cont ca suntem una dintre tarile fruntase la "exportul de carne vie",desi,daca sunt intrebate,majoritatea au plecat de buna voie si nesilite de nimeni...fac un ban cinstit...doar ca o fac...in strainatate...in conditii mai bune-cu veste reflectorizante,ca tot veni vorba!:)))

In fond,si la urma urmei,ii si asta meserie...chiar una dintr cele mai vechi meserii de pe pamant,deci...de ce nu ar aplica si romancele noastre pentru un "job" de genu' asta?!

Nu vreti sa fiti discriminate,nu fetelor?!?
Manca-v-ar mama de pitzi ce sunteti!

Ma intreb doar...cum o sa va deosebeasca clientii?Si dupa ce o sa va aleaga?dupa dunga de la vesta?:))))

joi, 7 octombrie 2010

Ploaia de "stele"

Ziceam,nu demult,ca mai am obicei sa vad ce se mai intampla in oras,tara,lume...etc...adica,citesc si eu cate un ziar,sau mai deschid cate un site sa vad ultimele stiri...cred ca obiceiul asta l-am luat de la colega-mea de apartament...ea ii mai matinala ca mine...si in fiecare dimineata isi bea cafeaua si isi fumeaza tigara citind tot felul de chestii de pe net! Isi permite,va rog frumos!:)
Cam asta am facut si eu,desi nu de dimineata,tre' sa recunosc,am intrat sa vad ce si cum ii cu programul "toamnei oradene" si daca tot eram la sectiunea aia de divertisment,muzica,etc,am mai citit cate una,alta!
Ce mi-a sarit in ochii,a fost faptul ca domnisorul(banuiesc ca nu ii insurat inca,si la cum arata nu cred ca pot sa il numesc chiar domn)Keo si-a lansat un nou hit->"Liber"!
Uite cum isi descrie el capodopera:"piesa LIBER este un adevarat OZN in interiorul caruia am combinat tot ce mi-a trecut prin cap si prin inima in momentul in care am compus-o. As vrea ca mesajul sa fie ca o oaza intr-o lume devenita mult prea materialista."
Eu am ramas asa...ozn,oaza...hmm,face niste comparatii care nu au legatura una cu cealalta...sincer,nush ce i-a trecut prin cap,dar,dupa versurile melodiei,cam putine...si,si alea nu foarte elaborate!
Stiu ca vrea el sa sublinieze ceva,are un mesaj,da' cam aiurea si l-o prezentat...rime fortate,comparatii seci...in fine,nu sunt eu vreun critic specializat/avizat,ii doar o parere...dar,oricum,azi nu iti trebuiesc foarte multe versuri sa faci o melodie...daca ai cateva cuvinte ce "suna bine" le repeti pe alea de "n" ori,mai schimbi nota si bagi cateva efecte...hop-top,gata hitu'!Numai ca"hit-ul"(vezi traducere in romana)lui Keo o fo faptul ca a plagiat!
Bine,nu ca ar fi prima "vedeta" de la noi acuzata de asa ceva,dar ma tot intreb daca mai sunt ceva sperante in ceea ce priveste viitorul muzicii romanesti!Nu ca pruncu' asta ar fi fost cineva,sau ii prevedeam un viitor stralucit in cariera,doar ca pe el l-am dat exemplu amu...atata tot!
La noi apar "vedetele" ori de pe pagina 5,ori din diferite scandaluri,ori din cauza ca trebuie sa se reprofileze...alt exemplu "exemplar" Badea!
Saracu' Mircea s-a apucat de cantat!
Deci vai s-amar!Total pe langa!
Stiu ca unii il plac,inclusiv cealalta colega de apartament il simpatizeaza,sorry fata,da' chiar ii afon!
Mai fain cant eu p-aci(stii bine)decat ala!Si nici nu imi tre' nush ce formatia lu' zbenga(nu ca as fi auzit de aia,da nah)!! :)))

In rest,no comment! :D

Da' stiu!criza face victime peste tot,in toate domeniile!Dar unii chiar nu se pot scuza nici cu asta!

Si totusi,trebuie sa ai obrazu' gros(sau alte organe capabile si demne de invidiat-depinde de caz)ca sa ai si jebu' plin,nu?!?