Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

miercuri, 23 iunie 2010

It's all about you!

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic,si asta nu pentru ca nu as fi avut subiecte de dezbatut sau frustrari de evidentiat,ci doar pentru ca,pur si simplu,nu am avut chef,uneori sunt prea comoda,lenesa,pasiva....da,n-ai fi zis,dar mai am si momente de genu'!:)))
Si,in plus,am invatat sa fiu mai directa,sa nu mai adun in mine tot felul de tampenii si chestii care nu-si au rostul!Ii mai bine si mai eliberator,uneori,sa spui lucrurilor pe nume!
Bine,ca si aici is avantaje si dezavantaje,te gandesti ce riscuri esti dispus sa-ti asumi,in ce imprejurari,situatii...ca nah,nu poti sa-ti dai drumu' numa asa la gura,tre' sa fii inarmat cu cele mai bune si inteligente replici,ca daca tot o faci,sa nu o faci,numa asa,superficial!One chance,one opportunity,right?!
Ca tot vorbesc de oportunitati,sanse,lectii invatate in aceasta perioada de "tacere" ...am ramas uimita de cat de mult te poate influenta o persoana,fie ea necunoscuta ,oarecare,straina sau chiar apropiata,pritenen(a),iubit(a),frate,sora...s.a.m.d!
Si,culmea,ca ii si logica chestia asta,si totusi...uimirea... te surprinde!!!:)))
Din,asa-zisa mea,experienta,pot mentiona ca,in general,persoanele pe care le-am cunoscut,cu care am convietuit,lucrat,si...care mi-au influentat viata,au facut-o intr-un mod...sa spunem,nu chiar atat de pozitiv,din contra chiar!
Nu realizezi anumite lucruri decat dupa ce vezi si o alta parte/versiune,dintr-un alt unghi,atunci constientizezi multe,unde ai gresit,de ce,cu ajutorul cui,etc!
Sunt persoane care,nu doar ca te influenteaza negativ,dar te trag in jos,pur si simplu!Nu ii destul ca nu mai faci anumite chestii,lucruri care inainte iti placeau,sau erau traditii,si nu mai gandesti la fel din cauza lor,dar te si complaci,te delasi intr-un hal ca nu te mai recunosti apoi!
Ce sa mai evoluezi,sa cresti...uiti de tine...te pierzi...ratacesti pe drumuri marcate de altii pentru tine!
Trebuie sa ne lovesca ceva,sa ne trasneasca sa realizam pe unde si cum umblam!Doar,doar,ne-om deschide ochii sau ne-om dezlega lanturile grele de la picioare!
Si,oricat de dureros ar fi,e atat de necesar lucrul acesta si,chiar daca,in acel moment nu realizezi,e atat de binevenit!
Exista ingeri care vin apoi in ajutorul tau...si te ajuta,nu numai sa te ridici,dar te scutura de praf,te ingrijesc ca apoi sa-ti dea peste nas,sa te mustre si sa-ti arate unde ai gresit,ce ai uitat si ce trebuie sa faci ca sa iti revii,sa poti sa iti urmezi propriul drum in viata!
O fac din dragoste si pentru ca le pasa,altfel ar trece indiferenti pe langa tine si te-ar mai si calca in picioare!

DA,mai exista astfel de oameni,desi majoritatea ii considera mutatii genetice,cred ca sunt singurii,pe care ii poti numi,cu adevarat"normali"!
Pacat ca sunt o "specie" pe cale de disparitie!

De aceea,trebuiesc apreciate,protejate si iubite astfel de persoane,si nu doar printr-o lege!
La randul tau,esti onorat sa fi intalnit,sa cunosti o astfel de persoana,te poti considera,mai mult decat norocos,binecuvantat chiar!
Asta te face si pe tine special!O simti tu si o vad altii!

Sub astfel de influente sa tot fii!