Live!Love!Laugh!

One day your life will flash before your eyes...make sure it's worth watching!

luni, 24 mai 2010

Don't show this message again!

Nah ca trecu si ziua mea,si,ca de obicei,cum se intampla dupa vreun eveniment de genu asta,fie ca e vorba de ziua de nastere,an nou,etc,ramai cu "mahmureala"de dupa!Si aici nu ma refer la aia data de prea mult alcool!
Vorbesc de starea aia,cand ti-o trecut entuziasmul si "ceata" incet,incet dispare,si ajungi sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate!
Cam asa se intampla,in general,cu toate!
Cand esti binedispus,sau sarbatoresti ceva,iti place ceva/cineva,tinzi sa iti pui "ochelarii de cal",si/sau omiti,chiar intentionat,anumite lucruri si chestii care iti displac,sau nu vrei sa "vezi",sa recunosti lucruri evidente!
Ne place noua,asa,sa dam "ignore"la fazele astea,sa ne punem alertele,semnalele de avertizare pe "mute"!
Si ce ii tare in chestia asta,ii faptul ca acele alerte,semnale de avertizare continua sa vina,chiar daca,noi incercam sa le ignoram!Ca un antivirus,daca avem vreun "bug" prin comp,atata te sacaie cu mesajele de avertizare,pana cand ,in sfarsit,te hoarasti sa le iei in considerare si actionezi in vreun fel!
Se spune ca,atata timp cat mai primim "mesaje"de-astea,inseamna ca inca constiinta noastra lucreaza!
Nu stiu cat de multa lume se bazeaza pe intuitia personala,eu chiar sunt uimita uneori cat de bine functioneaza chestia asta!Nu de putine ori am experimentat pe propria-mi piele,efectele ascultarii sau neascultarii acestei intuitii,de aceea prefer sa fac,si fac multe lucruri,doar pentru ca,in momentul acela,asa simt ca trebuie sa le fac,chiar daca,mai tarziu o sa regret,intr-un fel sau altul,realizez ca mai mult pierdeam,sau regretam daca nu le faceam!
Ciudat,huh?!?si confuz in acelasi timp!Confuz,pentru ca ai de ales intre a te baza pe ce simti si vrei sa faci,si a asculta de cei din jur,care iti spun cu totul altceva!Nu zic ca o fac in nume de rau,unii incearca sa ne ajute,altii au alte intentii mai putin altruiste!Dar totusi,cel putin te fac sa vezi lucrurile si dintr-un alt unghi,alta perspectiva!Restul depinde de tine!
Cam asa aplic si eu chestia asta...ascult alte opinii,sunt deschisa la alte pareri,perspective,dar,intr-un final,fac tot cum imi tuna mie!Cum simt,intuiesc!Dar unii dezaproba chestia asta,cel putin cand vine vorba de baieti,barbatii din viata mea!Sincer,la capitolul asta,si eu am ajuns sa ma indoiesc de intuitia mea!
Adevarul e ca tot timpul mi-au placut "baietii rai"!Am asa o slabiciune pentru cei care se abat de la normal,care se incadreaza in categorii gen magari,idioti si alte specii descendente de aici!
Ma provoaca,intr-un fel sau altul,vad in ei mai mult decat arata,cred ca exista o poveste in spatele aparentei,si incercand sa le-o aflu,ma implic,si cred in aceasi timp ca pot sa ii aduc "pe calea cea buna",adica sa-i fac sa fie cum erau inainte sa-si puna fata de "assholes"!Sa-i demasc!Nu vreau sa cred ca sunt ceea ce arata,afiseaza!
Dar cum ziceam,in chestia asta,intuitia nu prea m-o ajutat!Adica mnoah...regretul s-a transformat in suferinta,si ii oleaca nasol...pentru ca la astfel de "proiecte" uitam si sacrificam multe si nu prea se merita!
Da,ai satisfactia aia ca vezi partea buna in cineva,macar pentru cateva momente,si stii ca ai avut dreptate,dar in acelasi timp,regreti ca,in ciuda eforturilor tale,majoritatea prefera sa isi pastreze masca,sau mai rau,la unii descoperi ca nu mai exista o masca,pur si simplu,asa-s ei ->magari,idioti sau alte cele...si aia-i dureros!
Si culmea,ca de fiecare data sper si zic ca"de data asta o sa fie altfel" sau "poate de data asta..."!
Da,atat de naiva is!!!Speranta moare ultima,nu?!:D

Si totusi,cred ca ar trebui sa ma rezum la "normal",fara sa ma complic cu alte"proiecte",iar cand intuitia o sa imi spuna altceva,si o sa vad acele alerte,semnale de avertizare in privinta a tot felu' de "suspicious files",o sa ma gandesc de doua ori daca sa le sterg sau doar sa le trimit in carantina!Poate mai poate fi salvat ceva!:))
Si uite asa ajung de unde am plecat!:))

Old habits die hard!
Yeah,I know!
 Story of my life! : D

duminică, 23 mai 2010

It's my birthday,it's my birthday...

Stau si ma uit la monitor de ceva vreme si ma gandesc,defapt,nu-mi vine sa cred ca,in mai putin de o ora,o sa mai imbatranesc cu un an!!!
Deci,pe bune...chiar nu realizez unde si cum au trecut asa anii!
Da,stiu,in momentul acesta ar fi trebuit sa fiu pe-afara prin oras,prin ceva cluburi,sarbatorind,ca deh,ii ziua mea!
Initial,planuisem un weekend la o cabana cu prietenii,dar,ca de obicei,cum se intampla cand imi fac planuri,n-o iesit nimic!
Asa ca,m-am hotarat,ca de ziua mea sa nu fac nimic special...nu ar fi prima data...Poate o sa imi chem cativa prieteni la o felie de tort,dar,cum ziceam,nimic special!Si-n plus,is si racita!Naiba stie cum m-am racit asa!si unde?!Fix amu!
In fine...vorbeam de faptul ca imbatranesc...deja ma sacaie chestia asta...nu ma simt ca as avea varsta asta,sincer!
Is copila,lasati-ma in pace sa mai copilaresc!:))
Da,da,da...tre' sa ma trezesc la realitate,stiu!Mi s-a mai spus!Am,totusi,o varsta!:D
Citeam ieri,intr-o revista,despre cei nascuti pe data de 23!nu prea is eu cu chestiile de genu,zodii si alea alea,dar mnoah,lipsa de ocupatie si curiozitatea m-au facut sa citesc articolul respectiv...cica as avea un caracter bland,suflet fragil si gandire evoluata!Uau!N-ai fi zis:)))iar numarul psihic este 5(2+3)!hmm,aci,coincidenta sau nu,chiar m-o nimerit,imi place numarul 5,si amu imi explic de ce:)))
Bine,nah,o mai scris si alte chestii p-acolo,dar alea nu tre' sa le citesc,sau sa-mi le zica cineva ca asa sunt sau nu...unele lucruri sunt prea evidente,si,sunt si eu,constienta de ele!
Ar fi culmea sa treca atatia ani si sa nu ma stiu eu pe mine,sa nu imi cunosc partile bune sau pe alea mai putin bune!Mi le stiu,relax,numa' ca,adeseori,prefer sa uit de unele,intentionat! :D
Mai ii loc de mai bine,si mai am de invatat multe inca!Vreme sa fie numa',ca intentie ii!:)))

Oricum,se presupune ca,anu' asta,o sa fiu oleaca mai inteligenta,am mai crescut,si nu o sa fac aceleasi tampenii ce le-am facut pana amu!
Da' stai...asa am zis si anu trecut,deci nu mai are farmec! :)))

Alte dorinte...pfuu...sa-mi dea Domnu' minte si crestere mare,ca in rest...ma descurc eu!

;)

vineri, 14 mai 2010

Daydreaming...

Intamplator ,seara trecuta am auzit o melodie ce nu o auzisem demult!
M-a trecut asa un sentiment de-ala...pur si simplu m-a facut sa imi amintesc tot felul de chestii,dintr-o anumita perioada a vietii mele...ce sa zic,ff tare feelingu'!
Si nu ii prima oara...in ultima vreme parca tot de melodii d-astea dau!Si ii aiurea,te apuca melancolia,si nush...sincer,ii fain,intr-un fel,sa-ti reamintesti de anumite perioade ale vietii,dar,intr-un fel,te deprima...parca erau alte vremuri atunci!Era mult mai altfel totul!
Da,stiu ca vremurile se schimba,totul ii in continua transformare,si totusi...preferam ca unele lucruri sa ramana ca atunci...parca era mai multa afectiune,moralitate...nu zic ca nu erau si atunci probleme,sau alte dezavantaje,dar oamenii erau altfel!
Obiceiurile si lucrurile in general erau altfel!
Mi-e dor de copilarie,de adolescenta,mi-e dor pentru ca am crescut parca intr-un alt mediu...acum vorbim de acele vremuri cu drag,si desi nu sunt doar cativa ani de atunci,vorbim de parca ar fi trecut nush cat!
Cine ar fi zis ca asa or sa evolueze lucrurile?
Acum totul e pe fuga,superficial,doar timpul costa bani!
Unde-s timpurile in care oamenii se salutau pe strada,chiar daca nu se cunosteau?!azi te faci ca nu ii vezi nici pe cei pe care ii cunosti,cand treci pe langa ei...Unde-s vremurile cand familiile,rudeniile se strangeau undeva,pur si simplu ca sa petreaca un timp impreuna?!azi abia daca iti cunosti neamurile,te intalnesti cu ele doar la evenimente speciale,nunti,botezuri,etc...asta daca ai timp si bani sa mergi...sau vreo obligatie!
Unde-s serile de vara petrecute cu prietenii in fata casei,a blocului sau prin curtea scolii?!
Mi-e dor de chestii ce azi par uitate...sau chiar au disparut!
Pana si muzica de atunci,filmele...alt continut,alte conotatii!Azi totul se rezuma la ce se vinde mai bine si mai repede!Sex,tot felul de scandaluri,politica...etc..
Nu zic ca acum ii totul denaturat,sau rau,aiurea...dar nici mult  nu mai ii pana acolo,sincer!
Multe chestii ce mai demult erau tabu,acum sunt la ordinea zilei!Si nu ii chiar asa de normal sa fie asa!
Nu se mai tine cont de ce ai invatat in cei "7 ani de acasa"!esti demodat,chiar ironizat,calcat in picioare daca mai respecti sau mai traiesti dupa anumite principii,sau visezi la "cai verzi pe pereti"!
Nu tot ce ii nou ii si bun si nu orice schimbare ii una binevenita!
Poti fi deschis la nou fara sa dai la o parte tot ce ii vechi!
Asadar,eu inca visez!Sper inca la o "desteptare",o revenire la "vremurile bune"!
Refuz sa cred ca unele lucruri si-au pierdut valoare,profunzimea!
DA,da...stiu ca am citit prea multe basme,romane de dragoste si am vazut prea multe comedii romantice,dar trebuie sa fie un sambure de adevar si in astea,nu?se inspira din viata reala!
Deci mai exista speranta!

Cred inca in "suflete pereche" si nu doar in "compatibilitati sexuale"!;)

luni, 10 mai 2010

To be or not to be...available!

Toti suntem mari profesori,toti stim sa dam sfaturi altora in diferite chestii...suntem buni la asa ceva,si ne place,dar,culmea,cand vine vorba de noi,de a ne urma,asculta propriile sfaturi...hmm...pot sa zic ca atunci nu mai suntem asa mari in gura...atunci nu mai tinem cont de ceea ce i-am sfatuit pe altii in aceleasi imprejurari,facem exact invers de cele mai multe ori!Foarte ironic!
Si ceea ce am observat cu privire la cele mentionate mai sus,e ca facem acest lucru doar cand am lasat garda jos...atunci cand ceva/cineva ne atinge in vreun fel,ne sensibilizeaza,sau ne gaseste punctul slab!
Avem noi fiecare o slabiciune a noastra,pe care daca cineva ne-o descopera,ne pierdem noi pe noi,ne face sa uitam de toate cele stiute si aplicate pana in momentul acela,ne face vulnerabili!
Chestia asta ii cu doua taisuri!Nu zic ca nu ii bine sa cunosti ceva,pe cineva atat de bine,incat sa stii cum sa actionezi,reactionezi in diferite situatii,dar odata ce stii anumite chestii despre ceva,cineva,puterea sta in mainile tale...ai un avantaj asupra celuilalt,o chestie in plus de care poti profita!In ce masura....depinde de limitele fiecaruia!
Nu ii bine nici cum!si asta ii ceea ce ma enerveaza si ma sacaie!Adica daca nu te lasi descoperit ii bai...esti inchis,timid,rece,rau,distant,o prezenta mai putin placuta...daca esti iar deschis,sociabil,spontan,si aia ii bai ca se interpreteaza gresit toate astea!mai ales pentru fete,chestia asta ii foarte aiurea!
Inca exista mentalitatea aia de inapoiati,ca sa nu zic altfel,cum ca,o fata nu poate sa faca aia,sau aialalta,sau trebuie sa fie si sa se comporte in vreun fel sau altul...pentru mine toate astea-s o tampenie...nu-mi place sa fiu constransa in vreun fel,sa mi se puna limite,de aici pan aici pot sa fac,sa zic aia sau asta!Altfel,de ciuda,ajung la extreme direct!
Se spune ca nu exista cale de mijloc,cel putin nu ar trebui,de aceea nu imi plac compromisurile...si totusi...adevarul e ca in unele situatii nu ai de ales!Zic asta pentru ca am observat ca atunci cand imi trezeste interesul ceva,cineva,incep sa ma comport si sa ma raportez altfel la acel ceva,la persoana respectiva!Ii si normala chestia asta,intr-un fel...problema ii ca fix acest lucru,aceasta schimbare,raportare ne da de gol,si ne face sa actionam si sa vorbim ca si cum nu am gandi cu acelasi creier!
Si,ca sa nu devii iar prea vulnerabil,sau  sa pari prea disponibil,iti alegi ca un fel de protectie compromisul!incerci sa nu fii nici prea prea,nici foarte foarte!Si nici asa nu ii bine,pentru ca,defapt,te limitezi tu pe tine!Cel putin incerci sa te minti ca poti si altfel,ca nu ii chiar asa,si tot felul de chestii autosugestive,care la un moment dat ajung sa fie folosite ca si scuze pentru lasitatea noastra de a fi ceea ce suntem cu adevarat,scuze pentru a nu ne arata si afisa,pentru a ne ascunde sentimentele,simturile...preferam sa nu zicem,aratam nimic,decat sa o facem si sa fim dezamatiti,raniti chiar!
Oricum,eu pana acum am incercat ambele variante,si cea a compromisului si cea a afisarii!Nici una nu iti da vreo protectie sau vreo garantie!In momentul in care ai lasat garda jos,ai facut-o...nu mai poti da 'napoi!Ce faci dupa,de tine depinde!ori continui in a fi tu,asa cum esti,fara ascunzisuri si prefacatorii,ori te compromiti,si incerci sa te arati ceea ce nu esti,si te complaci,te schimbi si te limitezi raportandu-te la acel ceva,cineva!
Deci,exista avantaje si dezavantaje in ambele cazuri!

Concluzia:
ia-ma asa cum sunt,iubeste-ma asa cum sunt,sau mai bine deloc!:)

sâmbătă, 8 mai 2010

Soc!:))

In ultima vreme am obiceiul sa imi iau ziare,sau sa ma uit la stiri pe net...nu de alta,dar de multe ori sunt cam "in urma cu stirile"nu-i tocmai placut!:D
Asadar,din cand in cand,mai fusaresc un ziar,sau mai deschid o pagina cu stiri...sa ma cultiv!:))
Si ghici cu ce mi-am imbogatit azi cultura mea generala?!
Cu o stire senzationala!:))
Regele rock'n'roll-ului nu a murit din cauza drogurilor si a medicamentelor,ci din cauza ca a fost...CONSTIPAT!!!
Incredibil domn'le!
Doctorul lui,si cica,si prietenul lui,face aceasta dezvaluire intr-o carte!
Deci,dupa 33 de ani de cand a murit Elvis,si dupa atatea investigatii si atata mister in moartea lui,"adevarul" iese la iveala!Suferea de o constipatie cronica!De-aia mai avea "scapari" pe scena ca lua ceva laxative si mnoah...pana si obrajiorii lui aia umflati,si burtica lui haioasa erau semne ale afectiunii de care suferea!
Era balonat saracutu'!N-ai fi zis!
La autopsie,colonul era de 2ori mai lung si mai larg decat normal si avea materii fecale vechi de pana la 5 luni!
Asta da stire!Omu' avea probleme serioase si noi il credeam baiat rau...poate asta era si intentia lui...prefera o imagine de "baiat rau" cu droguri si alea alea,decat de "incuiat"!
Si pe buna dreptate!I se potrivea mai bine!
Acum,de fiecare data cand o sa il vad in poze pe undeva,o sa il privesc altfel!o sa ma gandesc ce mult isi dorea la baie,si nu pentru ca sa isi ia doza...ci ca sa-si faca nevoile!:))))
Sincer,nu stiu ce sa cred in legatura cu dezvaluirile acestea post-mortem,dar nici nu il inteleg pe asa-zisu' "prieten" a lui Elvis!
A asteptat atata vreme sa spuna niste chestii,pe cat de firesti,chiar stanjenitoare,pe atat de socante!De ce n-afirmat chestiile acestea atunci?!sper ca nu crede ca ii "imbunatateste"imaginea prietenului sau constipat,ca mai rau a "sifonat-o"!sau atunci inca avea bani,nu era nevoie sa scrie o carte,despre viata lui alaturi de "rege",in care sa scrie ca acesta nu se putea c**a,si ca a murit din cauza asta!
Vai s-amar,ce "prieten" drag!prieten ca prieten,da' unde-i confidentialitatea medic-pacient?!?
Maine,poimaine,aud ca si Michael Jks. a murit din nush ce motive tampite,l-au epuizat copii:)))sau mai stiu eu,toate astea dezvaluite de doctorul lui,care,din lipsa de fonduri,cum Michael era in faliment,nu l-a platit si ca sa se razbune, poate nu asteapta 30ani sa scoata si el o carte!
Si acum,va scriu voua "prietenilor" mei dragi!
Nu asteptati sa mor ca sa faceti dezvaluiri de-astea..."socante"...faceti-o amu' cat mai pot riposta,confirma sau infirma tampeniile din viata mea,ca apoi sa nu va bantui!:))))
Daca tot vorbiti,sa vorbiti macar in cunostinta de cauza!Si la momentul potrivit,bineinteles!Altfel,n-are farmec!
Nu de alta,dar sa nu va treziti ca unele chestii is expirate sau ca ati ramas si voi in urma cu stirile!
 So,
 pentru viitoare update-uri in viata mea,stay tuned!;)